Zdravo hujšanje

Zdravo hujšanje

Vnesel admin, 18.12.2013, 0 Komentarjev

V nadaljevanju vam predstavljamo običajna živila, ki imajo lastnost, da topijo maščobo v telesu.

1. Grenivka
Grenivke vsebujejo veliko encimov, zdravih ogljikovih hidratov in ne vsebujejo veliko kalorij. Grenivka vsebuje spojine, ki znižujejo inzulin (hormon za shranjevanje maščob). 

2. Kumare
Kumare so nizkokalorične in vsebujejo 95% vode. Kumare so odlične za splakovanje organizma. Kumare enostavno pokapljamo z limono, dodamo nekaj kvasa, papriko in jed je pripravljena.

3. Kivi
Kivi vsebuje veliko vitaminov, mineralov. Je nizkokaloričen in dobro vpliva na prebavo. Kivi je še posebej učinkovit, če ga zaužijemo na prazen želodec. 

4. Ohrovt
Ohrovt je super hrana. Ohrovt vsebuje veliko vlaknin, kalcij in druge hranilne snovi. Ohrovt lahko pripravite na različne načine.

5.  Chia semena
Semena Chia prav tako sodijo med super živila, kar pomeni da se še posebej priporočajo za zdravje organizma. Chia semena lahko pripravite z mandljevim mlekom ali pa uporabite javorjev sirup ter kakavova zrna. Chia semena lahko uživate za zajtrk, malico ali sladico.

Vsekakor priporočamo, da se izogibate nezdravim in nepreverjenim načinom za hitro izgubo teže. Izguba teže vsekakor ni hiter proces, ki ga predstavlja prehrambena industrija. S tem si na dolgi rok povzročite več škode kot koristi. Zdrav način izgube kologramov je povezan z rekracijo (tek, sprehodi v naravi, itd) ter z zdravo hrano v ustreznih količinah.