Modrosti

Bodimo odgovorni in povezani

Vnesel admin, 09.08.2012, 0 Komentarjev

Ljudje nismo povezani. Nismo povezani z drugimi niti z naravo. Ne čutimo se kot del nečesa. To nam preprečuje prevelik ego. Ego je v osnovi je koristen zato, da se branimo, zavedamo sebe. Človek pa je danes orentiran predvsem nase, zato je pozabil da smo del narave, da smo povezani, da je vse povezano. Postali smo plenilci. Izrabljamo naravne vire za profit.

Modrosti življenja

Vnesel admin, 18.01.2012, 0 Komentarjev

Ni enostavnega recepta za srečno in odgovorno življenje. Vsak mora sam poiskati bistvo, v tem je čar. Srečni bomo takrat ko bomo osrečevali druge. Preberite si nasvete neznanega modreca. Preživite več časa s prijatelji, partnerjem.. polepšajte jim dan... življenje je kratko.

Z dihanjem lahko upravljamo naše misli in telo

Vnesel admin, 14.04.2012, 0 Komentarjev

Naših misli in čustev ni mogoče obvladovati samo z voljo. Lahko pa na tok misli vplivamo s tem, da se naučimo zavestno uporabljati svoje dihanje. V našem dihu je mnogo življenjskih skrivnosti. Dihanje povezuje notranji svet tišine z zunanjim svetom aktivnosti. Naše telo povezuje z našim umom, našimi mislimi in občutki. Sudarshan Kriya tehnika dihanja omogoča, da umirimo telo in um.

Z dihanjem lahko upravljamo naše misli in telo

Vnesel admin, 15.04.2012, 0 Komentarjev

Naših misli in čustev ni mogoče obvladovati samo z voljo. Lahko pa na tok misli vplivamo s tem, da se naučimo zavestno uporabljati svoje dihanje. V našem dihu je mnogo življenjskih skrivnosti.