Dobrodelnost

Krvodajalska iniciativa Daruj energijo za življenje

Vnesel eko-planet, 01.02.2016, 0 Komentarjev

V sredo, 16. decembra 2015, so podporniki krvodajalske pobude »Daruj energijo za življenje!«, ki že peto leto poteka ob podpori družbe Petrol v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije (RKS) in Zavodom RS za transfuzijsko medicino (ZTM) pripravili zaključni dogodek letošnjega leta.

Ekošola in Lidl Slovenija pozivata k preprečevanju nastanka zavržene hrane

Vnesel eko-planet, 24.06.2015, 0 Komentarjev

S koncem pouka se je zaključil prvi del projekta »Hrana ni za tjavendan«. S projektom program Ekošola skupaj z družbo Lidl Slovenija ozaveščata in izobražujeta otroke in učence o zmanjševanju ter preprečevanju nastanka zavržene hrane.

5. Dobrodelni golf turnir Anžeta Kopitarja

Vnesel eko-planet, 30.06.2015, 0 Komentarjev

V soboto, 27. junija 2015 se je s skupino Anze’s Eleven na zelenicah igrišča Bled odvijal že 5. Dobrodelni golf turnir Anžeta Kopitarja, katerega organizacijo in glavno pokroviteljstvo je tudi letos prevzel ustanovitelj in lastnik skupine Interblock, g. Joc Pečečnik.

Želim pomagati

Vnesel admin, 07.08.2013, 0 Komentarjev

V gibanju eko-planet.net si prizadevamo širiti pozitivna sporočila in spodbujati odgovorno življenje. Odgovorno življenje do vseh bitij, ljudi, živali, rastlin.

UNICEFove šolske potrebščine

Vnesel admin, 07.09.2013, 0 Komentarjev

Razmišljate o tem, kaj vse je še treba postoriti in nabaviti, da bo vaš otrok lahko brezskrbno prestopil prag šole že čez nekaj dni? Čudovite šolske potrebščine so vam na voljo v naši spletni trgovini - od svinčnikov in zvezkov do varnostnih kresničk.

Pomoč stanovalcem Domžalskega požara

Vnesel admin, 28.10.2013, 0 Komentarjev

V soboto 26.10.2013 je med varjenjem žlebov prišlo do požara v katerem je bilo devet stanovanj popolnoma uničenih. Stanovalci so tako čez noč ostali brez strehe nad glavo. Stanovalci potrebujejo pomoč, zbirajo hrano, oblačila, pohištvo in seveda denar. Vsak prispevek je dobrodošel.

Pomoč žrtvam tajfuna Haiyan

Vnesel admin, 11.11.2013, 0 Komentarjev

Tajfun Haiyan je uničeval z orkanskimi vetrovi, ki so dosegli hitrost 275 km/h. Gre za največje neurje, ki je prizadelo 4,3 MIO ljudi, od teh je 10.000 izgubilo življenje. Pomagate lahko prek slovenskih izpostav Rdečega križa in Unicefa.

Dobrodelna akcija Kruh za prjatla

Vnesel admin, 02.12.2013, 0 Komentarjev

V teh težkih časih je pomembno, da stopimo skupaj in si pomagamo. V Ljubljani so začeli z dobrodelno akcijo Kruh za prijatla. K akciji je pristopilo že okoli 10 pekarn.

Dobrodelnost - poplave v Bosni in Srbiji

Vnesel admin, 18.05.2014, 0 Komentarjev

Srbijo in Bosno (deloma tudi Hrvaško) so zajele katastrofalne poplave, ki se zgodijo vsakih tisoč let. Vasi in mesta so pod vodo, ki odnaša avtomobile in celo hiše. Mnogi so ostali brez vsega in so odvisni od pomoči. Preverite kako jim lahko pomagate v the najbolj težkih trenutkih.

Ljudska kuhinja za brezplačne obroke hrane v Mostah

Vnesel admin, 22.02.2014, 0 Komentarjev

V Mostah bodo marca odprli ljudsko kuhinjo Pod strehco v kateri bodo delili brezplačne tople obroke hrane.

Strani