Jotish astrologija - je naša usoda zapisana v zvezdah?

Jotish astrologija - je naša usoda zapisana v zvezdah?

Vnesel admin, 01.01.2010, 0 Komentarjev

Živimo v materialnem svetu, zato so tudi skušnjave pogosto povezane z materialnimi stvarmi. Sebe in druge ženemo zaradi stvari, ki so v bistvu minljive. Bogatimo na račun drugih, vendar je jasno da s seboj ne bomo nesli ničesar. S svojimi sedanjimi dejanji oblikujemo prihodno karmo kar pomeni, da si lahko pogoje poslabšamo ali pa izboljšamo.Vedska indijska astrologija Jyotish je stara najmanj 5.000 let. Joytish vključuje razlago najpomembnejših zakonitosti našega obstoja. Pomaga nam razumeti delovanje vesolja, naše poslanstvo, preteklost in prihodnost. S pomočjo teh informacij lahko oblikujemo sebi in drugim boljše življenje in vplivamo na kolektivno prihodnost. Vse v vesolju je povezano, nič se ne zgodi naključno.Astrologija je neuniverzitetna veda, ki preučuje simbolične vplive in odnose med gibanjem in položaji nebesnih teles ter življenjem na Zemlji. Astrologija poskuša pojasnjevati človeške lastnosti in njegovo usodo (vir wikipedia)Osnova je karma Na podlagi preteklih življenj si oblikujemo pogoje za prihodnja življenja. Veljajo zakonitosti kar daš to dobiš, kar seješ to žanješ. Z dobrimi dejanji si ustvarjamo boljšo prihodnost.Nič v življenju ni naključno. Karmo pomagajo uresničevati sile planetov, ki imajo velik vpliv na naše življenje. Čas in kraj našega rojstva determinirata naše življenje saj sta čas in kraj rojstva odvisna od gibanja planetov. Joytish funkcionira, ker deluje na podlagi teh zakonitosti.Če dvomite v karmo poiščite drugo razlago zakaj lahko astrolog na podlagi posameznikove astrološke karte (se pravi podatkov kraja in časa rojstva) natančno opiše posameznikovo življenjsko pot.Jyotish vam lahko pomaga tudi, da:

  • razumete sebe, svoje potenciale in šibke točke
  • spoznate preizkušnje, ki vas čakajo v življenju in kdaj nastopijo
  • izberete dobra odbodbja za začetek določenih pomembnih aktivnosti v življenju

Na podlagi teh informacij lahko vnesete dodatni smisel v vaše življenje. Bistvo mora vsak poiskati sam, pomembno pa je, da smo srečni in lahko osrečujemo tudi druge.Če želite jyotish svetovanje kontaktirajte svetovalca.S pomočja Jyotisha lahko odkrijete tudi:

  • vaše potencialne šibke točke (bolezni)
  • področja življenja (denar, sreča, dom, sovražniki, partnerstvo, poklic, dobitki, itd) in kdaj se aktivirajo
  • vaš srečen kamen, srečna številka, itd.

Jyotish je edinstven tudi zato, ker vam zelo natančno časovno napove določena pomembna obdobja.Kaj pa druge oblike napovedovanja prihodnosti? Seveda. Vedno je več motod in poti do določenega cilja. Vsak mora izbrati tistega, ki mu zaupa. Zagotovo pa je pomembno, da vsako zadevo vzamemo tudi malo za razervo oz uporabimo svoj kritični um. Vseeno pa se boste začudili nad točnostjo Jyotish.Največ lahko storimo za sebe tako, da smo dobri do drugih!Všečkajte to objavo in jo delite s prijatelji. Naj koristi mnogim.