super hrana

Eko hrana za zdravo kožo

Vnesel admin, 15.07.2014, 0 Komentarjev

Koža je največji organ in čutilo v človeškem telesu. Po funkciji je najbolj vsestranski organ. Služi za razmejitev telesa od okolice, kot ščit pred vplivi okolja, sredstvo sporazumevanja, regulacija temperature telesa, izmenjava snovi z okoljem, zaznavanje dotika, temperature itd. (wikipedia). Ni presenetljivo, da se zato na koži odražajo tudi številni bolezenski znaki.

Super hrana

Vnesel admin, 30.11.2013, 0 Komentarjev

V zadnjem času pogosto naletimo na izraz super hrana, super živila. Gre za kakšno doslej neodkrito vrsto hrane? Ne, super hrana je pogosto običajna hrana, ki jo vsi poznamo. Katera hrana je super hrana in zakaj?

Zdravo hujšanje

Vnesel admin, 18.12.2013, 0 Komentarjev

Tudi vi trpite zaradi prekomerne teže? Debelost je v današnjih časih vse bolj razširjen pojav. Vzrokov za debelost je več. Med najbolj pogostimi vzroki za debelost so nezdrav način življenja, nezdrava prehrana, premalo rekreacije, itd. Ljudje smo nagnjeni k temu, da iščemo hitre rešitve. Za videz smo pripravljeni zaužiti tudi nezdrave napitke. Pa je možno shujšati na povsem naraven in zdrav način? Preverite v nadaljevanju.