jyotish

Voda in zdravje

Vnesel admin, 29.03.2012, 0 Komentarjev

Voda je ključni element za obstoj življenja. Kar 2/3 površja zemlje pokriva voda. Voda skrbi za vse funkcije v organizmu. Človek lahko brez hrane preživi mesece, brez vode samo nekaj dni.

Vastu smer spanja za zdravje

Vnesel admin, 11.11.2013, 0 Komentarjev

Pojavljajo se različne teorije o tem ali smer spanja vpliva na kvaliteto spanja in naše zdravje. Nekateri trdijo, da je pravilna smer spanja z glavo proti severu, drugi spet trdijo obratno. Preverili smo ali obstaja kakšna fizikalna razlaga.

Vastu – kako doseči, da vam dom daje energijo?

Vnesel admin, 01.05.2012, 0 Komentarjev

Vas zanima zakaj imajo nekateri več denarja, harmonične odnose, so zdravi in uspešni v poslu? Nič ni naključno. Če se zavedamo ali pa vse v vesolju je energija. Energijo sprejemamo tudi od prostora v katerem živimo in delamo. Če je prostor skladen z Vastu zakonitostmi nam bo prostor dal energijo, če ne upoštevamo Vastu zakonitosti se pojavijo težave na različnih področjih našega življenja.

Jotish astrologija - je naša usoda zapisana v zvezdah?

Vnesel admin, 01.01.2010, 0 Komentarjev

Ni vse določeno, določeni so nekateri izzivi v našem življenju, ki so posledica zaslug iz prejšnjih življenj. Delujemo po principu svobodne volje. Vedno imamo možnost, da izberemo pravo pot. Prava pot je odgovorna pot do sebe in drugih.

Vastu zakonitosti vplivajo tudi na mesta in države

Vnesel admin, 08.02.2014, 0 Komentarjev

Vastu zakonitosti so univerzalne. Delujejo tako na mikro kot marko nivoju. Po eni strani se zdi neverjetno, da bi lahko z vastujem razložili razvitost posameznih držav vendar nič ni naključno. Svet je igrišče in model je zastavljen tako, da omogoča optimalno izvrševanje naše karme. Zato je mogoče na podlagi vastuja pojasniti tudi energije vasi, mest, držav. Nenazadnje jih določa prav vastu.