Vodni filtri - Pijte čisto vodo za zdravje

Vodni filtri - Pijte čisto vodo za zdravje

Vnesel admin, 14.01.2014, 0 Komentarjev

Voda v Sloveniji

V enem letu v slovenskih potokih in rekah preteče 34 miljard kubičnih metrov vode. Skupna količina vode na prebivalca v Sloveniji skoraj štirikrat presega EU povprečje. Ne glede na izjemne geografske danosti pa je pitna voda tudi v Sloveniji vse bolj oporečna.

Za so koristni vodni filtri?

Vodni filtri pomagajo iz vode odstraniti različne škodljive kemijske elemente, pesticide, klor, vodni kamen itd. Med drugim lahko vodni filtri odstranijo iz vode viruse in bakterije kot so V. Cholerae, Legionella, E.coli, Salmonella.

Z uporabo vodnega fitra je voda bolj mehka, brez vonja in kar je najbolj pomembno voda je bolj zdrava.

Različne možnosti uporabe vodnega filtra

Najbolj priporočamo, da razmislite o uporabi vodnega filtra za pitje saj tako najbolj neposredno preprečimo vnos zdravju škodljivih snovi v telo. Vodni filter se lahko uporabi tudi na druge načine. Če namestite vodni filter na tuš boste zaščitili telo pred pesticidi, klorom ter izboljšali vonj ter kvaliteto vode.

Vodni filter lahko uporabljate tudi za pomivalni in pralni stroj. Na ta način boste prihranili pri mehčalcu in energiji.

Pred nakupom vodnega filtra razmislite za katere namene potrebujete vodni filter in kakšna je posebnost vode v vašem kraju ter za kakšen objekt potrebujete vodni filter. Pozanimajte se kateri filter je najbolj primeren za vaš primer. Na spletu lahko najdete veliko ponudnikov, ki prodajajo vodni filter. Izberite tistega, ki vam zagotovi dobro ceno in vam svetuje in pomaga pri izbiri in namestitvi vodnega filtra.