WiFi - nevidno ubijalsko sevanje

WiFi - nevidno ubijalsko sevanje

Vnesel admin, 27.02.2014, 0 Komentarjev

"Ni varne ravni sevanja.” - Barrie Trower, fizik in nekdanji vojaški strokovnjak za mikrovalovnega sevanja

 

Masovna vpeljava WiFi-ja (“Wireless Field” ali po slovensko brezžične internetne povezave) se je v zadnjem desetletju razširila do nepojemljivih razsežnosti. WiFi je postal integriran v praktično vse pore naše družbe in ima zelo velik vpliv na naš način življenja. Ob tem se seveda pojavlja najpomembnejše od vseh vprašanj , “ali je varen?” Na kateri ravni postane naraščanje vseprisotnosti WiFi-ja nevarno za zdravje ljudi? Ali lahko oziroma kako vpliva na naša elektronska telesa, na naše splošno dobro počutje in naše miselne sposobnosti? V kolikšni meri če sploh, nevidne radijske in mikrovalovne frekvence vplivajo na našo strukturo DNK?


Posledice prekomerne izpostavljenosti wifi sevanjem

 

V blažji obliki wifi sevanje povzroča glavobole, utrujenost in nespečnost.

V zadnjih nekaj letih (na skrivaj pa že desetletja), znanstveni in medicinski dokazi pričajo o tem, da nizke frekvence pulznih radijskih in mikrovalnih frekvenc povzročajo veliko škodo našim zdravim celicam, kar se kaže v:

  • ekstremnem povečanju obolelih za avtizmom,
  • povečanju oseb s srčnimi nepravilnostmi,
  • v spremembah možganskih valov,
  • povečanju obolelih z različnimi oblikami raka ter
  • generacijskim uničenjem plodnosti pri moških, še bolj drastično pa pri ženskah. 


Najbolj skrb vzbujajoče je spoznanje, da so WiFi vplivom in posledično nepravilnim spremembam v razvoju, izpostavljeni predvsem otroci in najstniki, ki zaradi nerazvitega imunskega sistema ter tankih skeletnih struktur nimajo naravne obrambe pred tovrstnim sevanjem.

 

“Kot trdi velika večina univerzitetnih raziskovalcev, vladnih znanstvenikov in mednarodnih znanstvenih svetovalcev, je minimalno 57,7% šolskih otrok ženskega spola, ki so izpostavljene nizki stopnji mikrovalovnega sevanja (WiFi) v nevarnosti, da postanejo neplodne, da bodo rojevale večje število genetsko poškodovanih otrok ali, da se bodo ob rojstvu pojavljale večje anomalije pri otrocih. Generske poškodbe se lahko prenašajo v naslednje generacije”


Na žalost lahko že govorimo o razvoju čisto nove “tihe” bolezni, ki se je razvila kot posledica našega novega WiFi okolja v katerem smo se znašli in se imenuje Elektromagnetna preobčutljivostna motnja ali na kratko (EHS  - Electromagnetic Hypersensitivity Disorder). To je ko se osnovnečlovekove vibracijske frekvence spremenijo zaradi prevelike doze izpostavljenosti WiFi-ju in se morajo zato osebe, ki trpijo za tovrstno motnjo preseliti izven okolja WiFi sevanja. Ti tako imenovani “begunci EMF (elektromagnetnih frekvenc)”, ki so bili prekomerno obsevani niso mogli preobrniti oziroma ozdraviti nastale motnje. Čeprav bo še nekaj časa minilo preden bodo strokovnjaki in okolje dokončno spoznali kako ta nova oblika bolezni vpliva na mladino, pa že danes obstajajo dokazi, da WiFi povzroča različne motnje obnašanja pri otrocih in najstnikih.

 

Velika WiFi laž

 

Ameriška mornarica že desetletja ve (vsaj od leta 1976 dalje), da obstajajo večje nevarnosti uporabe WiFi-ja, vendar so bili rezultati testiranj povzeti le v vojaškem smislu o tem “komu lahko s tem škodujemo” in “ali lahko kdo s tem škoduje nam”. Medtem ko industrija povezana s telekomunikacijami na eni strani z reguliranimi raziskavami, ki so seveda financirane z njihove strani, nekako dušijo govorice o posledicah z zatrjevanjem, da lahko težave povezane z WiFi-jem povzročajo “le“ prekomerno segrevanje, po drugi strani različne neodvisne študije in raziskave dokazujejo in kažajo na to, da nizko valovna, pulzna in ne-ionizirana sevanja uporabljena v radijskih valovih (RF) in mikrovalovnih dolžinah motijo sisteme na molekularni ravni. Mobilni telefoni in druge nizke frekvence WiFi vplivajo in spreminjajo človeške celice kar so pokazali različni testi analize krvi, ki je bila izpostavljena radijskim  valovom in mikrovalovom.

Kaj nas čaka v prihodnosti?

Gradnja globalnega WiFi omrežja je po vsej verjetnosti v tej točki neustavljiva, zato moramo za zaščito pred WiFi sevanjem poskrbeti sami.

 

V bližnji prihodnosti nas nezadržno čaka masovna vpeljava WiFi signala. Vse od spremljanja vitalnih znakov v našem telesu, upravljanja s prometnimi signali, daljinske kontrole naših domov, branja govorice našega telesa, do vklapljanja in izklapljanja različnih sistemov tako v gospodinjstvih kot v industriji. Google na primer že implementira tako imenovani “Projekt Loon”, katerega namen je postaviti posebne balone po vsem svetu, jih medsebojno povezati ter s tem hipotetično omogočiti brezžično povezavo za vseh 7 milijard ljudi.


Kako se zaščititi pred WIFI sevanjem?

 

Najboljše je, da začnemo uporabljati žično omrežje, se vrnemo k zemeljskim napeljavam in mobilne telefone umaknemo stran od svojih teles kadar so v uporabi. Predvsem je pomebno, da pred sevanjem zaščitimo otroke in zmanjšamo izpostavljenost kjer je to mogoče. Lahko najamemo tudi strokovnjaka za elektromagnetne frekvence, ki pride in izmeri nivo sevanja v naših domovih in pisarnah ter preveri vse vrste brezžičnih povezav in naprav, ki oddajajo radioaktivno energijo, pogosto celo v prostoru kjer spimo.

 

  1. Pomembno je, da se nevarnosti sevanja zavedamo in v prvi vrsti zaščitimo svoj dom. Po drugi strani pa smo wifi sevanju izpostavljeni na vse več mestih (brezplačni mestni wifi, wifi povezave v službi, šoli, vrtcih, lokalih itd). Na wifi lahko gledamo kot na kajenje.
  2. Z ozaveščanjem in drugimi aktivnostmi lahko vplivamo na to, da se uporaba wifi sevanja zmanjša. V prvi vrsti je treba poskrbeti za najmlajše in tiste lokacije kjer se zadržujemo dlje časa.

 

Delite koristno informacijo s prijatelji!