stres

V gozd za zdravje

Vnesel eko-planet, 27.02.2016, 0 Komentarjev

Sprehod v gozdu nas napolni z izvornimi energijami. Pozitivni učinki vplivajo na telo in naše psihično počutje.

Z dihanjem lahko upravljamo naše misli in telo

Vnesel admin, 14.04.2012, 0 Komentarjev

Naših misli in čustev ni mogoče obvladovati samo z voljo. Lahko pa na tok misli vplivamo s tem, da se naučimo zavestno uporabljati svoje dihanje. V našem dihu je mnogo življenjskih skrivnosti. Dihanje povezuje notranji svet tišine z zunanjim svetom aktivnosti. Naše telo povezuje z našim umom, našimi mislimi in občutki. Sudarshan Kriya tehnika dihanja omogoča, da umirimo telo in um.

Z dihanjem lahko upravljamo naše misli in telo

Vnesel admin, 15.04.2012, 0 Komentarjev

Naših misli in čustev ni mogoče obvladovati samo z voljo. Lahko pa na tok misli vplivamo s tem, da se naučimo zavestno uporabljati svoje dihanje. V našem dihu je mnogo življenjskih skrivnosti.

Nasveti za zdravje

Vnesel admin, 19.10.2011, 0 Komentarjev

Zdravje je vrednota, če smo bolni bi dali vse da ga ohranimo. Ko pa smo zdravi le redko pomislimo na to oz. za lastno zdravje nismo pripravljeni storiti veliko.

Eko igrače

Vnesel admin, 19.09.2013, 0 Komentarjev

So eko igrače modna muha ali garancija, da vaš otrok ni v stiku s snovmi, ki puščajo posledice za zdravje. Kako prepoznati eko igrače?

Nevarne srčno žilne bolezni

Vnesel admin, 12.03.2014, 0 Komentarjev

Srčno žilne bolezni povzročijo, med vsemi boleznimi, največ smrti, zato jih je treba obravnavati zelo resno. V nadaljevanju bomo predstavili dejavnike tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in preventivne načine, ki nas lahko obvarujejo pred to boleznijo.

Kako dovolj zgodaj prepoznati srčni infarkt?

Vnesel admin, 06.11.2013, 0 Komentarjev

Do srčnega infarkta redko pride iznenada. Prvi opozorilni znaki se lahko pojavijo že mesece pred srčnim infarktom. Če opozorilni znake prepoznamo, nam to lahko reši življenje.