PR

Letošnji sejem Narava zdravje

Vnesel eko-planet, 05.11.2015, 0 Komentarjev

Od četrtka pa do nedelje bo Gospodarsko razstavišče v znamenju zdravega življenjskega sloga. 46. sejem bo največji doslej, predstavilo se bo 288 podjetij iz 21 držav.

V Krki odprli Obrat Notol 2

Vnesel eko-planet, 05.11.2015, 0 Komentarjev

Danes so na Krkini osrednji lokaciji v prisotnosti predsednika Vlade Republike Slovenije dr. Mira Cerarja slavnostno odprli Notol 2, obrat za proizvodnjo trdnih oblik zdravil. Naložba v vrednosti 200 milijonov EUR Krki zagotavlja nove zmogljivosti za uresničevanje vertikalno integriranega poslovnega modela, s katerim obvladuje celoten proces od razvoja do proizvodnje surovin in končnih izdelkov.

Obnovimo slovenske gozdove

Vnesel eko-planet, 09.03.2015, 0 Komentarjev

Taborniki, gozdarji in prostovoljci bodo gozdove ponovno preplavili 21. marca. Pridružite se jim tudi v in sicer v četrtek, 12. marca 2015 ob 10. uri pred gostilno Čad.

Dr.Hauschka Med - Posebna nega iz modrosti narave

Vnesel admin, 07.11.2012, 0 Komentarjev

Preparati blagovne znamke Dr.Hauschka Med ponujajo zašito, ravnovesje in pomagajo ohranjati zdravo kožo, ustno votlino in zobe. Ne vsebujejo sintetičnih barvil, dišav ali konzervansov. Temeljne sestavine teh preparatov so naravna olja in zdravilna zelišča, natančno razvita v sodelovanju z dermatologi, estetiki, zobozdravniki in neodvisnimi laboratoriji.

Vertikalna vzgoja zelenjave in sadja

Vnesel admin, 21.04.2013, 0 Komentarjev

Ste vrtnar, ki ima omejen prostor in premalo časa? Želite ustvariti lasten vrt na balkonu ali terasi? Poizkusite si hrano vzgajati v višino! Knjiga vas bo navdihnila, da boste iskali svoje lastne rešitve in zelenjavo gojili tudi na majhnih zaplaticah »orne zemlje« ali pa na balkonih. Pripravite posode in opore, domišljijo spustite z vajeti in spet se boste lahko naužili več pristnih okusov zelenjave in sadja, ki ste jih morda že pozabili.

Dr.Hauschka krema za zaščito kože okoli oči

Vnesel admin, 23.08.2013, 0 Komentarjev

Naše oči so resnično čudovite, skozi njih sprejemamo in posredujemo informacije s svetlobno hitrostjo. Njihova sposobnost izražanja čustev je občudovanja vredna. Ne rečemo zaman, da so oči ogledalo duše. Znajo se smejati, vprašati, jokati in se čuditi.

Zeleni planet v 'slabi koži'

Vnesel admin, 15.04.2011, 0 Komentarjev

Zemlja, prepuščena današnjemu divjemu izrabljanju, nam vse pogosteje jasno sporoča: Dovolj!

Pravičnejše plačevanje ogrevanja v večstanovanjskih stavbah

Vnesel admin, 10.06.2011, 0 Komentarjev

Povprečno gospodinjstvo porabi okoli 60% energije za ogrevanje stanovanja. Hkrati raste tudi cena energije, kar predstavlja dodatno finančno obremenitev. Že z majhnimi ukrepi lahko dosežemo velik učinek pri znižanju stroškov energije.

Eko barve Ecolife

Vnesel admin, 15.06.2012, 0 Komentarjev

Prenavljate vaš dom in razmišljate kakšne barve bi izbrali? Preverite eko barve Ecolife z evropskim znakom za okolje Ecolabel. Eko barve Ecolife vsebujejo do 10 krat manj hlapnih organskih snovi kot običajne zidne barve.

Dobrodelni tek Rotary Slovenija

Vnesel admin, 29.10.2013, 0 Komentarjev

60 slovenskih rotarijk in rotarijcev se je včeraj udeležilo 18. Ljubljanskega maratona z namenom, da pomagajo mlademu, 21-letnemu paraplegiku Žanu Kranjcu. Distrikt 1912, ki združuje 1250 slovenskih rotarijcev, je za vsakega rotarijca-tekača prispeval od 20 do 100 evrov, tako da so skupaj zbrali 2300 evrov pomoči. Dobrodelna aktivnost je potekala pod letošnjim sloganom »Rotary spreminja življenja«.

Strani