pomoč

Želim pomagati

Vnesel admin, 07.08.2013, 0 Komentarjev

V gibanju eko-planet.net si prizadevamo širiti pozitivna sporočila in spodbujati odgovorno življenje. Odgovorno življenje do vseh bitij, ljudi, živali, rastlin.

UNICEFove šolske potrebščine

Vnesel admin, 07.09.2013, 0 Komentarjev

Razmišljate o tem, kaj vse je še treba postoriti in nabaviti, da bo vaš otrok lahko brezskrbno prestopil prag šole že čez nekaj dni? Čudovite šolske potrebščine so vam na voljo v naši spletni trgovini - od svinčnikov in zvezkov do varnostnih kresničk.

Pomoč stanovalcem Domžalskega požara

Vnesel admin, 28.10.2013, 0 Komentarjev

V soboto 26.10.2013 je med varjenjem žlebov prišlo do požara v katerem je bilo devet stanovanj popolnoma uničenih. Stanovalci so tako čez noč ostali brez strehe nad glavo. Stanovalci potrebujejo pomoč, zbirajo hrano, oblačila, pohištvo in seveda denar. Vsak prispevek je dobrodošel.

Pomoč žrtvam tajfuna Haiyan

Vnesel admin, 11.11.2013, 0 Komentarjev

Tajfun Haiyan je uničeval z orkanskimi vetrovi, ki so dosegli hitrost 275 km/h. Gre za največje neurje, ki je prizadelo 4,3 MIO ljudi, od teh je 10.000 izgubilo življenje. Pomagate lahko prek slovenskih izpostav Rdečega križa in Unicefa.

Dobrodelnost - poplave v Bosni in Srbiji

Vnesel admin, 18.05.2014, 0 Komentarjev

Srbijo in Bosno (deloma tudi Hrvaško) so zajele katastrofalne poplave, ki se zgodijo vsakih tisoč let. Vasi in mesta so pod vodo, ki odnaša avtomobile in celo hiše. Mnogi so ostali brez vsega in so odvisni od pomoči. Preverite kako jim lahko pomagate v the najbolj težkih trenutkih.

Ljudska kuhinja za brezplačne obroke hrane v Mostah

Vnesel admin, 22.02.2014, 0 Komentarjev

V Mostah bodo marca odprli ljudsko kuhinjo Pod strehco v kateri bodo delili brezplačne tople obroke hrane.

Svetovni dan hrane

Vnesel admin, 16.10.2013, 0 Komentarjev

Svetovni dan hrane se praznuje vsako leto 16. oktobra. Uvedla ga je Organizacija Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo. Omenjen datum je bil izbran, ker je bila organizacija na ta dan leta 1945 ustanovljena. Glavni namen svetovnega dneva hrane je opozarjanje, da v svetu živi veliko število ljudi, ki trpi za pomanjkanjem hrane.