krvni tlak

V gozd za zdravje

Vnesel eko-planet, 27.02.2016, 0 Komentarjev

Sprehod v gozdu nas napolni z izvornimi energijami. Pozitivni učinki vplivajo na telo in naše psihično počutje.

Zelena za zdravje

Vnesel admin, 24.09.2012, 0 Komentarjev

Zelena znižuje krvni pritisk, preprečuje nastanek rakastih obolenjih, znižuje holesterol, preprečuje zaprtje, pomaga izločati toksine iz telesa in tako preprečuje nastanek ledvičnih kamnov, pomaga pri različnih vnetjih. Preverite pozitivne učinke zelene na naše zdravje.

Česen za zdravje

Vnesel admin, 01.12.2011, 0 Komentarjev

Česen pomaga uravnavati krvni tlak, preprečuje možgansko kap, sladkorno bolezen, krepi imunski sistem, deluje antibakterijsko, uravnava črevesno floro, itd.

Hipertenzija in zdrava hrana

Vnesel admin, 18.02.2013, 0 Komentarjev

Na povišan krvni vpliva več dejavnikov, med drugim stres, pomanjkanje rekreacije, nezdrava prehrana. Kar pojemo to smo, dobesedno. Naše celice se ves čas obnavljajo. Različna hrana, različno vpliva na naše zdravje in tudi razpoloženje. Bodimo pozitivni in skrbimo za svoje telo.

Brokoli za zdravje

Vnesel admin, 10.08.2011, 0 Komentarjev

S pomočjo brokolija lahko preprečite alergije, artritis, preprečuje bolezni oči, blaži prehlad in celo preprečuje nastanek raka.

Kako Cola vpliva na vaše zdravje?

Vnesel admin, 16.12.2013, 0 Komentarjev

Wade Maredith je na spletu objavil zanimiv prispevek v katerem podrobno opisuje dogajanje v našem organizmu po zaužitju Cole. Dogajanje je opisano za prvo uro po zaužitju. V primeru, da Colo uživamo pogosto, so negativni učinki toliko večji.

Indijski oreščki za zdravje in zadovoljstvo

Vnesel admin, 31.03.2014, 0 Komentarjev

Indijski oreščki imajo vrsto pozitivnih učinkov na naše zdravje. Poleg pozitivnih učinkov na zravje pa sproščajo tudi hormon serotonin, ki vpliva na zadovoljstvo in občutenje sreče.

Sladkor, zahrbtni morilec?

Vnesel admin, 01.06.2014, 0 Komentarjev

Šokiralo vas bo dejstvo o prisotnosti sladkorja v hrani, ki jo zaužijemo. V enem letu zaužijemo neverjetnih 70 kg sladkorja. Kljub temu, da je sladkor povzročitelj številnih nevarnih bolezni, se nič ne spremeni saj lobiji, ki zastopajo prehranske velikane uspešno branijo njihove interese. Vse to na račun zdravja vas in vaših otrok.

Čiščenje ledvic

Vnesel admin, 27.03.2014, 0 Komentarjev

Ledvice skrbijo za izločanje toksinov iz našega telesa. V enem dnevu prečistijo kar 200 litrov krvi. Poleg čiščenja telesa proizvajajo pomembne hormnone, ki spodbujajo nastanek rdečih krvnih celic in uravnavajo krvni tlak. V nadaljevanju si oglejte zakaj je pomembno čiščenje ledvic.

Nevarne srčno žilne bolezni

Vnesel admin, 12.03.2014, 0 Komentarjev

Srčno žilne bolezni povzročijo, med vsemi boleznimi, največ smrti, zato jih je treba obravnavati zelo resno. V nadaljevanju bomo predstavili dejavnike tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in preventivne načine, ki nas lahko obvarujejo pred to boleznijo.

Strani