Dr.Hauschka Med - Posebna nega iz modrosti narave

Dr.Hauschka Med - Posebna nega iz modrosti narave

Vnesel admin, 07.11.2012, 0 Komentarjev

Zdravilna zelišča, uporabljena v teh kozmetičnih preparatih, so izbrana zaradi njihovih učinkovin, zelo pomembno pa je tudi njihovo celostno delovanje na človeško telo.
[b]Dr.Hauschka Med - Počutite se udobno v svoji koži[/b]
Naša koža ima pomembno vlogo, saj nas ščiti pred zunanjim svetom in uravnava naše notranje ravnovesje. Ima več vlog, uravnava temperaturo, ščiti pred soncem in mikrobi, zaznava dotike, bolečino in temperaturo, izloča odpadne snovi,pomembna pri homeostazi, ki pomeni samouravnavanje naravnega notranjega ravnovesja človeka. Rastline pa tudi niso le prijetne za oči. Vsebujejo različne zanimive sestavine, kot so antioksidanti ter protivnetne in protimikrobne snovi, ki koristijo koži.
Dr.Hauschka Med linija je sestavljena iz Intenzivne kreme in Intenzivnega losjona za telo za nego suhih in občutljivih delov kože, ki pomagata krepiti odpornost kože in funkcijo naravne zaščite. Sestavine v kremi in losjonu lajšajo in preprečujejo težave s kožo, kot so luščenje, dehidracija, srbenje ali rdečica. Intenzivni losjon je namenjen negi večjih površin kože celega telesa, med tem, ko je Intenzivna krema namenjena negi manjših, občutljivih predelov kože.
Najnovejši preparat blagovne znamke Dr.Hauschka Med pa je Intenzivna krema za obraz, ki je izdelana za suho in občutljivo kožo. Občutljiva, razdražena in k luščenju in rdečici nagnjena koža obraza zahteva kompleksno formulo. Vlažilna sestava skrbno izbranih visoko kakovostnih olj (jojobino, avokadovo, madljevo olje in mangovo, kakavovo ter karitejevo maslo) zagotavlja takojšnjo zaščito kože. Bogat, sveže stisnjen sok opoldnevnice in olje belega maka, uravnavata vse kožne funkcije in zagotavljata ustrezno razmerje vlage in maščobe. Dr.Hauschka Med Intenzivna krema za obraz vsebuje 100-odstotni čisti sok opoldnevnice in olje belega maka. Izvleček opoldnevnice ima dolgotrajen vlažilen in pomirjevalen učinek na suho kožo. Olje belega maka se lepo vpija v kožo in ji zagotavlja takojšnje ugodje. Gladi in krepi zaščitni plašč kože in ne pušča mastne obloge. Občutek olajšanja in pomiritve takoj po nanosu. Pomirja rdečico, srbenje in preprečuje luščenje suhe kože. Je odlična podlaga za ličila.
Vsi preparati so zelo primerni tudi za nego otroške kože, saj je njihova 100% naravna sestava namenoma brez eteričnih olj in vonja.
[b]Nega ustnic[/b]
Koža na ustnicah se zelo razlikuje od kože, ki prekriva preostali del našega telesa. Zunanja plast kože na ustnicah je izredno tanka; poroženela plast je debela samo dvajsetino milimetra in ne vsebuje zaščitne hidrolipidne plasti ali dlak. Koža na ustnicah nima žlez znojnic ali lojnic ter ne proizvaja zaščitnega melanina, ki povzroča porjavitev kože ob izpostavljenosti sončnim žarkom.
Dr.Hauschka Med Intenzivni stik za ustnice vsebuje sveže nerazredčene sokove ameriškega slamnika in ognjica. Naravna kremna osnova, ki vsebuje jojobino olje, se hitro vpije in daje občutek svilnato mehkih ustnic. Ko občutite napetost, naravno olje iz poprove mete osvežujoče pomirja in hladi tako vaše ustnice kot zadah. Sestavine v Dr.Hauschka Med Intenzivnem stiku zahladijo in pomirjajo ustnice, takoj ko se pojavijo prvi znaki napetosti. Temeljna sestavina te prijetno blage nege za ustnice so sveže iztisnjeni sokovi iz dragocenega ognjiča in ameriškega slamnika, ki imata značilen pomirjajoč in obnovitveni učinek. Izvleček iz žajblja, ki ima očiščevalne lastnosti, dopolnjuje 100-odstotno čiste zdravilne zeliščne sokove.
[b]Nega zob in ustne votline[/b]
Zobje imajo pomembno vlogo pri prebavljanju, žvečenju in grizenju hrane. Zato so zdravi zobje pomembni za naše splošno zdravje.
Za zdravje zob so pomembne močne dlesni in temeljita ustna higiena. Zato je treba s premišljenim uravnavanjem kislosti v ustni votlini preprečevati rast škodljivih bakterij. Redno ščetkanje s krepilno zobno pasto pomaga preprečiti nastanek zobnih oblog (bakterijskih oblog na zobeh) in zobnega kamna, težav z dlesnimi in kariesa. Sestavine v Dr.Hauschka Med zobnih pastah krepijo dlesni in vzpostavljajo uravnoteženo in zdravo kislost v ustni votlini. Ob redni uporabi odstranjujejo zobne obloge in pomagajo preprečiti nastanek zobnega kamna in karies. Mlečni zobje zahtevajo posebno zaščito in temeljito, vendar nežno nego, ker njihova sklenina še ni popolnoma razvita. Ob izraščanju mlečnih zob so dlesni obremenjene in občutljive. Dnevno umivanje in temeljita nega otroških zob in dlesni v tem občutljivem obdobju je osnova za močne in zdrave stalne zobe. Ustne vode so učinkovit način za izboljšanje zobne nege in dajejo zanesljiv občutek svežega daha. Omogočajo dobro ustno higieno tam, kamor ne moremo seči z zobno ščetko in zobno nitko. Sestavine v Dr.Hauschka Med Žajbljevi ustni vodi pomagajo pri krepitvi dlesni, pomagajo stabilizirati kislost ustne votline ter s tem ohranjajo svež dah, saj preprečujejo rast škodljivih bakterij.
Dr.Hauschka MED linija za nego zob je sestavljena iz Žajbljeve ustne vode, Zobne paste s poprovo meto, Zobne paste za občutljive zobe in dlesni s slano vodo in Otroške zobne paste s pomarančo. Slednji ne vsebujeta mentola zato sta primerni tudi za tiste, ki se homeopatsko zdravijo.
Promo sporočilo

Komentarjev (0)

Vnesi komentar